Skip to content

Seksuel chikane

arbejdsplads uden krænkelser

Skab kulturforandring

Seksuel chikane er en tabubelagt problemstilling, der ofte først prioriteres når skaden er sket. Ansvaret for at sikre et chikanefrit arbejdsmiljø ligger hos ledelsen, men der kan være stor usikkerhed omkring hvordan man konkret håndterer og i særdeleshed forebygger grænseoverskridende opførsel og krænkelser. 

AWAKE igangsætter initiativer der skaber en kulturændring og rådgiver jer i håndtering af konkrete sager. Vi hjælper jer med at sætte handling bag de gode intentioner og nul-tolerance politik. Vi tilbyder at efterse eksisterende retningslinjer om håndtering af seksuel chikane og støtter jer i at blive tydelige og konsekvente med fokus på respekt for de medarbejdere, der oplever grænseoverskridende opførsel.

Vi skræddersyr et forløb der passer til den målgruppe, I gerne vil arbejde med – det kan være ledergrupper, HR-afdelingen, tillidsrepræsentanter og medarbejdere.

I AWAKE har vi mange års erfaring med undervisning og facilitering samt samtalerådgivning af mennesker, der har været udsat for seksuelt grænseoverskridende oplevelser. Vi gør os umage for at skabe et trygt læringsrum, hvor der er plads til de svære samtaler, der skal til for at skabe forandring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan et samarbejde kan styrke lærings- og arbejdsmiljøet hos jer.